Tanjiri

Servis za ručavanje

od Arkopala za ugostiteljstvo, hotele, restorane i kuću, kao poklon za posebne prilike ili za poslovne i privatne svrhe, za gala večere i jednostavna porodična okupljanja.

Ako želite za vašu trpezariju klasičan servis za ručavanje, ekskluzivan poklon za useljenje u stan ili novu kuću, ili poseban servis za ručavanje za hotel visoke kategorije i prefinjeni restoran, servis svake vrste možete kupiti na jednom mestu ovde.

Servis za ručavanje od Arkopala

koji se uklapa u svaki trpezarijski enterijer i fascinira goste, prefinjeni set tanjira od porcelana, robusni Luminarc servis za jelo, jeftini

keramički servis za ručavanje

živopisnih šara, elegantni komplet tanjira od kobalta sa klasičnim ili modernim dezenom.
* Pogledajte, ** Odaberite, *** Naručite.

Servis za ručavanje za 6 osoba

i 12 osoba proizvođača Luminarc, Arcopal, Arcoroc ili Češki

porcelanski servis za ručavanje

proizvođača Bohemia, servis od keramike Kutahya, kupite telefonom ili online, platite karticom ili pouzećem, preuzmite lično ili brzom poštom.

Izbor je Vaš !
Servis za Ručavanje
Stalna ponuda sadrži servis za ručavanje kojeg čine tanjiri u bojama i šarama od više 200 varijanti, a po posebnoj narudžbini servis za ručavanje se može dobiti u više od 3000 različitih kompleta.

Servis za ručavanje Arkopal obuhvata delove kao što su tanjiri od Arkopala, činija za supu i opciono činije za salatu ili priloge. Komadni tanjiri se mogu dadatno kupiti i time set tanjira za 6 osoba ili 12 osoba uvećati za 8 osoba ili 16 osoba. Servis za ručavanje se može dobiti i od Luminarc i Arcoroc proizvođača, isto od kaljenog stakla. Navedeni materijal se koristi kao najučestaliji za servis za ručavanje za restorane, picerije, hotele i kuću, gde je željen elegantan, otporan, postojan i praktičan servis za ručavanje.

Nudi se i porcelanski servis za ručavanje Bohemia, porcelan proizveden u porodičnoj manufakturi osnovanoj 1987 godine na teritoriji nekadašnje Čehoslovačke, danas Čerke Republike. Češki porcelan od belog kaolina i superiornom glazurom, servis za ručavanje najboljeg kvaliteta koji se može nabaviti. Posuđe Bohemia se pravi u različitim klasičnim i modernim dezenima, dok je porcelanski servis za ručavanje od kobalta sa šarom duboke plave boje najveći marker izuzetnog kvaliteta.

Keramički servis za ručavanje kojeg čine tanjiri od keramike za 6 osoba ili 12 osoba, sa ili bez činije za supu su najbolje rešenje za jeftinu i masovnu primenu širom Srbije i sveta. Servis za ručavanje se koristi ne samo u kući, već je praktičan i za restorane domaće kuhinje, menze i hotele, a pri služenju hrane za proslave na otvorenom i zatvorenom prostoru, Sirtaki grčki ples sa lomljenjem tanjira i slično.
Arkopal servis za ručavanje, kao i za proizvođače Luminarc, Arcoroc, Ikea, Metalac i drugi, važi akronim da je materijal od kog su napravljeni tanjiri od kaljenog stakla, žargonski nazvan i od nelomljivog stakla. Takvi tanjiri se mogu u praksi slomiti pri snažnom udaru, ali pri normalnom korišćenju Arkopal tanjiri pružaju izuzetnu otpornost na lom i krnjenje delova servisa koji čine set tanjira sa ili bez činije za supu.

Upotreba podrazumeva da se servis za ručavanje u kuhinji, kao i komplet za ručavanje za restorane, hotele ili picerije može prati ručno ili mašinski, kao i da se ređanje tanjira jedan preko drugog za ručak ili večeru može sprovesti bez bojazni od potencijalnog oštećenja.

Servisi za ručavanje Luminarc važe za najpoznatiji Francuski brend koji pravi stakleno posuđe, čiji se servis za jelo nalazi u primeni u restoranima širom Srbije kao što su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Zrenjanin, Pančevo, Čačak ili Šabac.

Tanjiri i servisi za ručavanje od Arkopala ili Luminarc se proizvode u ogromnom broju različitih dezena, boja i oblika. Među njima su ovali za predjelo, okrugli ili kvadratni servis za ručavanje, beli, crni, plavi ili rose, sa cvetnim, linijskim i romboidnim šarama. Komadni tanjiri, činije, tacne, šolje i tacne su također raspoloživi kako bi se setovi tanjira mogli proširiti sa 6 osoba na 8 ili 12 osoba.
Servis za Ručavanje Arkopal
Setovi tanjira
Servis za Ručavanje Luminarc
Servis za Ručavanje od Arkopala
Porcelanski servis za ručavanje marke Bohemia ja najpoznatije ime ne samo za Češki porcelan, već je sinonim kvaliteta i elegancije širom sveta porcelana. Servis za ručavanje sa snežno belom glazurom i različitim dezenima zadovoljava i najprefinjenije ukuse kupaca.

Češki servis od kobalta napravljen od belog porcelana i jarko plavim dezenom, spada u komplet tanjira za ručavanje za fine dining ručak ili večeru. Bohemia servis za ručavanje od porcelana je neizostavni deo posuđa svake vile, ambasadorske i plemićke rezidencije širom sveta, dok ujedno odaje eleganciju i za ručak kod kuće.

Plitki, duboki i dezertni tanjiri od porcelana su standardno uključeni u servis za ručavanje, dok uz činiju za supu, set malih činija za salatu, soseve i šoljice za čaj sa tacnama čine klasični komplet za jelo po kome je Češki porcelan poznat u gradovima kao Beograd, Novi Sad ili Niš Srbija.
Servis za Ručavanje od porcelana
Servis za ručavanje
Porcelanski servis za ručavanje
Servisi za Ručavanje od Kobalta
Keramički servis za ručavanje se nudi kao keramički set tanjira za služenje hrane u različite svrhe, kao što su tanjiri za pastu, tanjiri za picu ili tanjiri za tortu i kolače. Oni se mogu nabaviti kao tanjiri na komad ili kao set tanjira za 12 osoba ili 6 osoba.

Keramički servis za ručavanje, kao i inox tanjiri za 6 osoba, predstavlja primarni izbor tanjira za restorane domaće kuhinje sa samoposluživanjem ili domaćinstva, gde se na prvom mestu razmatra praktičnost, svestranost primene i jeftina cena nabavke. Ujedno keramički servis za ručavanje se izrađuju kao jednobojno beli ili crni, kao i u svakoj drugoj boji, sa uključenim malim, dubokim i plitkim tanjirima, sa ili bez velike činije za supu.
Servisi za ručavanje
Setovi tanjira za 6 osoba
Keramički set tanjira
Keramički servis za ručavanje

Adresa:
Slobodanke Danke Savić 27/3, Zvezdara
Beograd, Srbija
info@tanjiri.rs
Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h do 16h
Subotom i nedeljom ne radimo
© Copyright 2023 Tanjiri.rs