Tanjiri
Tanjiri za Restorane

Tanjiri za restorane

, tanjiri za hotele,

tanjiri za ugostiteljstvo

i servisi za ručavanje za celokupan HoReCa (Hotel, Restaurant, Cafe) segment industije hrane i pića.

Premium keramički tanjiri za restorane sa glazurom visokog sjaja, porcelanski

tanjiri za hotele

sa pet zvezdica i Arkopal tanjiri za kafiće sa uslugom serviranja italijanske hrane.

Robusni inox tanjiri za restorane domaće kuhinje, elegantni Luminarc ovali za predjelo i namenski tanjiri od kaljenog stakla za pastu, picu, tortu i svako drugo posluživanje hrane.

Komadni tanjiri za ugostiteljstvo, servisi za poslovne ručkove i setovi tanjira za fine food obedovanje u više gangova.

Posuđe i tanjiri za restorane i ugostiteljstvo od kaljenog stakla Arcopal, Luminarc, Arcoroc, Bohemia porcelanski servisi od kobalta i keramički kompleti za jelo Kutahya se mogu nabaviti kao proizvoljan broja tanjira u bilo kojoj boji, obliku i dezenu, i moguće ih je međusobno kombinovati.

Sve opcije su raspoložive, ostaje još samo Vaša ideja !
Ugostiteljstvo kao posebna grana industrije hrane i pića očekuje da tanjiri za restorane, kao i tanjiri za hotele budu posebno elegantni, vanrednog dizajna i izuzetno otporni na svakodnevnu intenzivnu upotrebu.

Tako tanjiri za restorane trabaju imati namensku formu za svaku vrstu jela koja se služe, kao što su tanjiri za pastu sa dubokim srednjim delom ili široki i ravni tanjiri za pizzu, plitki tanjiri za filete ribe, tacne za tortu i slično.

Osim fine food hrane koja stumuliše čulo ukusa i mirisa, očekuje se da tanjiri za ugostiteljstvo budu jedinstvenog dizajna koji stumuliše i oko i pojačava zadovoljsto u jelu, prateći nemački aforizam "Das Auge isst mit", odnosno "I oko jede zajedno...sa ustima".

Tanjiri za hotele su prvenstveno porcelanski i uz porcelanske činije, slanike, čajnike, šolje i tacne čine da servisi za ručavanje budu najfinije posuđe za jelo, ali često se isporučuju i keramički tanjiri za restorane i sve više Arkopal tanjiri i Luminarc tanjiri od kaljenog stakla.

U današnjem vremenu tanjiri za restorane od kaljenog stakla su sve više traženi, jer objedinjuju sva tri primarna zahteva. Nude se ogrnomnom broju oblika, boja i dezena, izuzetno su otporni na krnjenje i lom i sa prefinjenim dizajnom odaju posebu eleganciju u ugostiteljstvu. Mogu se nabaviti kao tanjiri na komad ili kao servis za ručavanje.

Inox ovali za predjelo i pečenje praktično neizostavno čine set tanjira za restorane domaće kuhinje, a zbog svoje robusnosti na intenzivnu upotrebu, osoblje restorana ih posebno ceni.
Tanjiri za Restorane
Tanjiri za Ugostiteljstvo
Tanjiri za Restorane
Tanjiri za Hotele
HoReCa segment industije hrane i pića očekuje najkvalitentije posuđe od porcelana, među kojima je i Češki porcelan Bohemia. Neprevaziđeni porcelanski tanjiri za ugostiteljstvo sa snežno belom glazurom i velikim brojem klasičnih i modernih dezena, ispunjavaju sve zahteve koji se očekuju za hotele, restorane i kafiće.

Češki tanjiri za ugostiteljstvo od kobalta sa belom osnovom i jarko plavim dezenom kalsičnog izgleda spadaju u servis za ručavanje za fine dining obed sa stilom, u kojima se služi fine food hrana u više gangova.  Za ručak ili večeru u više gangova, porcelanski tanjiri za hotele imaju klasičnu postavku koju čine plitki, duboki, dezertni i tanjir za predjelo, uz prateći escajg, čaše i salvete.

Bohemia porcelanski tanjiri za ugostiteljstvo su neizostavni deo posuđa svakog hotela sa pet zvezdica, premium restorana, ali i vile i plemićke rezidencije. Češki porcelan Bohemia sa belom osnovom odaje eleganciju i za ručak kod kuće i svečane prilike, gde je u kuhinji pripremljena domaća hrana.

Tanjiri za ugostiteljstvo se mogu nabaviti iz svih gradova Srbije kao Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Leskovac, Kruševac, Kraljevo, Zrenjanin, Pančevo, Čačak, Šabac i drugi.
Arkopal Tanjiri za Restorane
Tanjiri za Hotele
Porcelanski tanjiri za restorane
Tanjiri za Ugostiteljstvo
HoReCa je danas značajan poslovni termin koji se prvenstveno odnosi na ugostiteljstvo, odnosno na hotele, restorane i kafiće (HOtel, REstaurant, CAfe ili CAtering kao opciona grana celokupne branše) i industriju gde se vrši pripremanje i serviranje hrane i pića. Tako je za ovu granu industije traženo da tanjiri, setovi tanjira i servisi za jelo imaju poboljšane mahaničke i termičke karakteristike, kao i da po dizajnu posebno odgovaraju hrani koja se služi.

Saveti za održavanje posuđa:
Luminarc, Arcoroc i Arkopal tanjiri za restorane se vrlo lako održavaju, mogu se prati ručno i u mašini za pranje posuđa, mogu se zagrevati na temperaturi do +135°C i trpe uobičajeno struganje ostataka hrane sa tanjira. Ne trpe da se intenzivno pritiska čelična žica za sudove, ni korišćenje veoma oštrih metalih noževa i slično.

Keramički tanjiri za ugostiteljstvo i porcelanski tanjiri za hotele ne trpe zveckanje tokom pranja u mašini za sudove, a kod staklenih čaša za vino i čaša od kristala pri mašinskom pranju treba koristiti sjaj za posuđe koji sprečava matiranje stakla i industrijsku so za omekšavanje vode, kako na tanjirima, činijama, čašama i drugom posuđu ne bi ostali tragovi od kamenca. Porcelanski tanjiri ne dozvoljavaju da se koristi čelična žica za sudove.

Pranje vrelom vodom je moguće za tanjire od svih navedenih materijala, sa napomenom da se ne vrši naglo ispiranje hladnom vodom.

Inox tanjiri za restorane i pečenjare nemaju nikakvih ograničenja u održavanju, mogu se prati na svim temperaturama i na svaki način sa svim sredstvima, osim napomene da čelična žica za sudove može ostaviti ogrebotine na površini tanjira.

Adresa:
Slobodanke Danke Savić 27/3, Zvezdara
Beograd, Srbija
info@tanjiri.rs
Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h do 16h
Subotom i nedeljom ne radimo
© Copyright 2023 Tanjiri.rs